Ілон Маск поставив Tesla під загрозу наміром викупити всі акції компанії
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск поставив Tesla під загрозу наміром викупити всі акції компанії

Ілон Маск поставив Tesla під загрозу наміром викупити всі акції компанії

Комісія з цінних паперів і бірж США почала перевірку після заяви засновника Tesla Ілона Маска про намір викупити всі акції компанії. Ця перевірка вже спровокувала стрімке падіння акцій Tesla, передає ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

За даними джерела, у американської влади є кілька питань по можливій операції. По-перше, комісія з'ясує, чому Маск анонсував свій намір про викуп всіх акцій Tesla, але не направив офіційну пропозицію акціонерам. Також буде перевірено, чи володіє Маск засобами для викупу акцій. Якщо у бізнесмена виявиться недостатньо коштів для проведення операції, то вона буде заблокована через порушення прав інвесторів.

Відзначається, що повідомлення про перевірку викликало стрімкий обвал акцій Tesla. На даний момент папери вже втратили в ціні 2,43%, опустившись з 420 до 370 доларів за акцію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск пояснив свій намір викупити всі акції Tesla. Бізнесмен заявив, що хоче зробити компанію приватною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?