США неочікувано перекинули до Європи ескадрилью винищувачів - названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

США неочікувано перекинули до Європи ескадрилью винищувачів - названа причина

США неочікувано перекинули до Європи ескадрилью винищувачів - названа причина
Джерело:  online.ua

В рамках заходів щодо стримування Росії військово-повітряні сили США перекинули в ФРН ескадрилью винищувачів F-22, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ВПС Штатів у Європі.

Вказано, що винищувачі, які прибули на авіабазу 8 серпня, пробудуть там декілька тижнів в рамках навчань, що є частиною європейської ініціативи стримування.

"ВПС США розмістили на авіабазі у Шпангдалемі, Німеччина одну ескадрилью винищувачів F-22 Raptors, військових льотчиків та супутнє обладнання для проведення повітряних навчань з іншими літаками, розміщеними у Європі", - йдеться у повідомленні.

Винищувачі приписані до 95-ї винищувальної ескадрильї 325-го винищувального крила на авіабазі Тіндалл в штаті Флорида. Відомо,що вони будуть використовувати базу Шпангдалем в якості місця базування, але для проведення тренувань з союзниками по НАТО будуть перекидатися і в інші частини Європи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що винищувачі НАТО вісім разів піднімалися в небо для перехоплення російських військових літаків. Вони перехопили 12 російських винищувачів і розвідників, які активізувалися над Балтійським морем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?