Справа Савченко: суд ухвалив нове рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Савченко: суд ухвалив нове рішення

Справа Савченко: суд ухвалив нове рішення

Суд відмовився відпустити нардепку Надію Савченко з-під арешту на поруки. Таке рішення було прийнято в ході засідання 9 серпня Київським апеляційним судом, передає ONLINE.UA з посиланням на УП.

Таким рішенням суд скасував клопотання адвокатів Савченко, яке було подано під час засідання 8 серпня. Суддя не задовольнив його, залишивши в силі запобіжний захід нардепці у вигляді утримання під вартою до 10 вересня 2018 року.

Раніше про бажання взяти на поруки Савченко заявили 28 чоловік, серед яких її сестра Віра, помічниця татьяна Проторченко, юрист Віктор Шишкін і ряд народних депутатів. Адвокати після цього подали клопотання про зміну запобіжного захисту своєї підзахисної на цілодобовий домашній арешт і просили віддати її на поруки.

Нагадаємо, Надію Савченко заарештували 23 березня після того, як парламент зняв з неї депутатську недоторканність. Її підозрюють в причетності до підготовки в центрі Києва і Верховній Раді, а також в сприянні терористичній організації. За інкриміновані злочини Савченко загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Савченко пройшла перевірку на поліграфі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?