Помер один з найстаріших українських борців вільного стилю
Категорія
Спорт
Дата публікації

Помер один з найстаріших українських борців вільного стилю

Помер один з найстаріших українських борців вільного стилю
Джерело:  online.ua

У середу, 8 серпня, помер легендарний український спортсмен Михайло Шахов. Один з найстаріших українських борців вільного стилю пішов з життя у віці 86 років.

Про смерть Михайла Афанасієвича Шахова повідомили в Асоціації спортивної боротьби України, передає ONLINE.UA.

Михайло Шахов був бронзовим призером Олімпіади в Мельбурні і 15-кратним володарем титулу чемпіона УСРСР. Після завершення професійної кар'єри він став працювати тренером, виховавши себе гідну зміну.

"До Михайла Шахова йшли за порадою не тільки борці, а й тренери. Він завжди був відвертим і прямолінійним, і завжди з радістю ділився своїм досвідом і знаннями. Його дружнього плеча і вчительської підтримки буде не вистачати всім нам",- сумують за борцем в Асоціації.

Там також нагадали, що Михайло Афанасієвич є одним із засновників Київського Міжнародного турніру з вільної боротьби, на якому виступав не тільки почесним гостем, а й тренером, і секундантом для своїх учнів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві 7 серпня помер відомий український актор і режисер Ігор Славинський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?