Стало відомо про смертельне захворювання у дружини президента Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про смертельне захворювання у дружини президента Сирії

Стало відомо про смертельне захворювання у дружини президента Сирії
Джерело:  online.ua

У дружини сирійського президента Асми Асад діагностували смертельне захворювання - злоякісну пухлину молочної залози. Перша леді Сирії вже почала лікування, про що повідомила канцелярія глави сирійської держави, передає ONLINE.UA.

На офіційній сторінці канцелярії сирійського лідера також були опубліковані фото Асми Асад, на якому дружина президента Сирії знаходиться під крапельницею, а поруч її підтримує чоловік. У повідомленні під фото вказано, що ракова пухлина у дружини Башара Асада виявлена на ранній стадії.

Також опубліковано звернення Асми Асад до сирійського народу, після того, як стало відомо про її хворобу. Перша леді Сирії запевнила, що налаштована на рішучу боротьбу і не боїться зіткнутися з труднощами.

"Я з того народу, який навчив світ стійкості, силі і здатності поглянути в обличчя труднощам. І моя рішучість виникає з вашої рішучості і стійкості всіх попередніх років",- заявила дружина Башара Асада.

Нагадаємо, Астма вийшла заміж за Башара Асада в 2001 році. Вона народила чоловікові трьох дітей, молодшому з яких 14 років. 11 серпня 2018 року їй виповниться 43 роки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США екстрено прооперували Меланію Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?