Вже неможливо приховати: Регіна Тодоренко підтвердила вагітність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вже неможливо приховати: Регіна Тодоренко підтвердила вагітність

Вже неможливо приховати: Регіна Тодоренко підтвердила вагітність
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко перестала приховувати свою вагітність, чутки про яку вже кілька місяців наполегливо підігрівала інтригуючими фото. Зірка "засвітила" свій кругленький живіт в соцмережі, опублікувавши пляжний ролик, в якому постала у відкритому купальнику, передає ONLINE.UA.

  Скриншот (instagram.com/reginatodorenko)

Фанати ведучої прийшли до висновку, що Тодоренко вже просто втомилася приховувати вагітність і наочно вирішила продемонструвати, що чекає первістка. Якщо останнім часом вона виставляла тільки свої фото до пояса і з'являлася на офіційних заходах в об'ємних нарядах, то зараз вирішила розсекретити своє цікаве положення.

Регіна Тодоренко та Влад Топалов (фото - instagram.com/reginatodorenko)

Відразу ж після появи перших "вагітних" кадрів з Тодоренко російські ЗМІ поспішили назвати стать дитини ведучої і її нареченого, екс-соліста групи Smash Влада Топалова, а також дату його народження. Повідомляється, що Топалов і Тодоренко чекають появи хлопчика в грудні 2018 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Регіна Тодоренко офіційно підтвердила, що виходить заміж за Влада Топалова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?