Вона маніпулює: Бред Пітт вперше відповів на скандальну заяву Анджеліни Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вона маніпулює: Бред Пітт вперше відповів на скандальну заяву Анджеліни Джолі

Вона маніпулює: Бред Пітт вперше відповів на скандальну заяву Анджеліни Джолі
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Бред Пітт вперше прокоментував заяву колишньої дружини Анджеліни Джолі про те, що він не надає відповідну фінансову підтримку їхнім дітям. Пітта обурили такі слова. Він стверджує, що акторка отримала від нього понад 9 мільйонів доларів, передає ONLINE.UA з посиланням на Entertainment Tonight.

"Відповідач (Бред Пітт) позичив позивачеві (Анджеліна Джолі) 8 мільйонів доларів, щоб помогти їй придбати її нинішнє житло, а також оплатив рахунки на суму в понад 1,3 мільйона доларів на користь позивача і неповнолітніх дітей", –сказали адвокати актора.

Вони також додали, що під час попередніх переговорів із представниками Джолі питання аліментів останніми жодного разу не піднімалася. Тому несподіване прохання актриси призначити судове слухання – це просто намагання загострити конфлікт.

Пітт стверджує, що це "неприхована спроба маніпулювати висвітленням цієї теми в ЗМІ".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?