КНДР висунула США жорсткий ультиматум
Категорія
Політика
Дата публікації

КНДР висунула США жорсткий ультиматум

КНДР висунула США жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Влада Північної Кореї звинуватила США у просуванні політики міжнародних санкцій, а також в ігноруванні кроків доброї волі з боку Пхеньяна, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

 В МЗС КНДР заявили, що прогресс у питанні денуклеаризації буде неможливий, якщо Білий дім у відносинах з Північною Кореєю буде використовувати "старі сценарії". Влада країни запевнила, що і далі має намір втілювати широку угоду, досягнуту під час зустрічі Дональда Трампа і Кім Чен Ина 12 червня у Сінгапурі.

"Наша країна припинила тестування ракет, ядерні випробування та демонтувала ядерні випробувальні майданчики, проте Сполучені Штати і далі наполягають на денуклеаризації. Зазначимо, що США відповіли на наші очікування підбурюванням до міжнародних санкції та тиском на КНДР. Поки Білий дім дотримується застарілих сценаріїв, яких дотримувалися всі попередні адміністрації і не змогли досягти з ними успіху, не можна очікувати прогресу в реалізації спільної заяви, включаючи денуклеаризацію КНДР", - йдеться у заяві МЗС країни.

Варто зазначити, що влада США поки не прокоментували ці заяви Північної Кореї.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп вважає, що Північна Корея може повторити шлях Ханоя до процвітання і нормальних відносин з Вашингтоном. Окрім того, він додав, що Сполучені Штати ясно дали зрозуміти, чого чекають від КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?