Росія хизується, що зловила у Середземному морі субмарину США
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія хизується, що зловила у Середземному морі субмарину США

Росія хизується, що зловила у Середземному морі субмарину США
Джерело:  online.ua

В ході недавнього походу в Середземне море російський фрегат "Адмірал Ессен" відстежив і взяв на супровід підводний човен США, передає ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

Зазначається, що фрегат вийшов з анексованого Криму13 березня і повернувся назад 30 червня, а переслідування американської субмарини відбулося у квітні, "у період загострення ситуації навколо Сирії".

"Воно тривало понад дві години. Весь цей час "Адмірал Ессен" тримав американський підводний човен на прицілі. Фрегат записав його основні параметри. Вони будуть розшифровані і приєднані до акустичного портрету субмарини", - сказано в повідомленні.

Окрім того, в РФ стверджують, що декілька місяців тому в Середземному морі нібито з'явилася авіаносна ударна група США, до складу якої увійшли авіаносець "Гаррі Трумен" та чотири есмінці типу "Арлі Берк".

"Американські і британські ЗМІ повідомляли, що разом з ними в похід відправилися багатоцільовий човен "Джон Ворнер" типу "Вірджинія", а також атомна субмарина "Джорджія" типу "Огайо"", - пише видання.

В Росії переконані, що саме останню і переслідував їхній фрегат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в рамках заходів щодо стримування Росії військово-повітряні сили США перекинули в ФРН ескадрилью винищувачів F-22.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?