Серед них є "фашисти": відомий німецький політик шокував скандальною заявою щодо ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Серед них є "фашисти": відомий німецький політик шокував скандальною заявою щодо ЗСУ

Серед них є "фашисти": відомий німецький політик шокував скандальною заявою щодо ЗСУ
Джерело:  online.ua

Німецький депутат від партії "Лівих" Александр Ной розкритикував владу ФРН за допомогу пораненим українським військовим, заявляючи, що серед них можуть бути учасники "фашистських" воєнізованих формувань, передає ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

"Це справді неупереджені дії чи демонстрація підтримки організаторам перевороту в Києві? Чому там не лікують жодного з тисяч поранених цивільних на сході України? Я занепокоєний тим, що серед пацієнтів у Німеччині можуть бути бійці, які не перебувають під командуванням української армії", - заявив Ной.

Зазначимо, протягом 4 років важкопоранені українські військові отримують допомогу німецьких медиків у військових госпіталях в Берліні, Гамбурзі, Кобленці та Ульмі.

Варто зазначити, що раніше в ході парламентських слухань у комітеті оборони Бундестагу Ной запитав, скільки з поранених українців, яких привезли до Німеччини, були "офіційними українськими військовослужбовцями", а скільки були членами "воєнізованих батальйонів, таких як фашистський батальйон "Азов".

Влада ФРН відповіла на закиди політика, підкресливши, що рішення про те, хто вирушить на лікування до Німеччини, ухвалюють лікарі на основі медичних критеріїв.

"Це рішення абсолютно незалежне від їхніх політичних поглядів", - наголосили в Бундестазі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії "Ліга" Маттео Сальвіні заявив, що Революція Гідності в Україні була "фальшивою". Окрім того, він стверджує, що Росія законно анексувала український Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?