89 днів без їжі: з'явилося фото вкрай виснаженого Олега Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

89 днів без їжі: з'явилося фото вкрай виснаженого Олега Сенцова

89 днів без їжі: з'явилося фото вкрай виснаженого Олега Сенцова
Джерело:  online.ua

Омбудсвумен Людмила Денісова опублікувала фотографію українського політв'язня Олега Сенцова, який продовжує голодувати в російській в’язниці. Адвокат українця Дмитро Дінзе стверджує, що насправді режисер виглядає набагато гірше, передає ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

"Цю фотографію, наскільки я зрозумів, того ж дня (9 серпня - ред.) зробив на прохання Тетяни Москалькової омбудсмен Ямало-Ненецького автономного округу Анатолій Сак. Він сфотографував Олега в тому стані, в якому він знаходиться. Але знімок передає не все: насправді він виглядає ще гірше",- розповідає він.

Дінзе зауважив, що якби Олега попросили роздягнутися, то картина була б набагато сумнішою.

"Видно, що форма на ньому висить. Ця роба або повнить людину, або висить на ній, як на вішалці. На фото видно, що він досить сильно схуднув. Він не показує свою грудну клітину і запалий живіт - це, звичайно, справило б більше враження. А так - його попросили встати, він встав. І його сфотографували", - додав адвокат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські дипломати просять Федеральну службу виконання покарань Росії дозволити консулу України відвідати ув’язненого Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?