Бойовики зі 120-мм мінометів обстріляли Лебединське: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики зі 120-мм мінометів обстріляли Лебединське: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики зі 120-мм мінометів обстріляли Лебединське: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але повністю контрольована. Бойовики продовжують вести обстріли по позиціях українських захисників, застосовуючи заборонену зброю, включаючи 120-мм міномети. В результаті бойових дій поранення отримали троє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на персс-центр штабу ООС.

За минулу добу, 10 серпня, бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Вони обстрілювали з великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП і стрілецької зброї українських захисників в районі Троїцького, Кримського, Залізного, Луганського, Опитного, Шумів, Красногоровки, Мар'їнки, Новомихайлівки, Гнутового, Боглановкі, Водяного, Павлопіля і Широкиного.

"Поряд з цим противник обстріляв з мінометів 120-мм калібру позиції ЗСУ біля Лебединського та Шумів, що на Горлівському напрямку. В результаті бойових дій троє захисника України отримали поранення", - повідомив штаб ООС.

За даними розвідки, противник також зазнав втрат. Повідомляється про одного знищеного та чотирьох поранених бойовиках.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики обстріляли КПВВ "Майорськ", внаслідок чого були пошкоджені броньований автомобіль та бліндаж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?