Світоліна завоювала нову перемогу на престижному турнірі в Монреалі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна завоювала нову перемогу на престижному турнірі в Монреалі

Світоліна завоювала нову перемогу на престижному турнірі в Монреалі
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна пройшла до півфіналу престижного турніру Rogers Cup категорії Premier 5, який проходить в канадському Монреалі. Вона завоювала перемогу в чвертьфіналі змагань, обігравши суперницю з Бельгії Елізу Мертенс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт змагань.

Матч 1/4 фіналу Rogers Cup між Еліною Світоліной і Елізою Мертенс тривав 1 годину 25 хвилин і завершився з рахунком 7:5, 6:3 перемогою української тенісистки. У першому сеті українка поступалася суперниці, але змогла вирватися вперед. У другому сеті Світоліна з третього матчболу завершила гру на свою користь.

Слід зазначити, що для Еліна Світоліна цей вихід в півфінал став четвертим в 2018 році. Раніше такого успіху вона досягала у Дубаї, Брісбені і Римі, в результаті вигравши почесні титули на цих змаганнях.

В 1/2 фіналу Rogers Cup Світоліна буде боротися з третьою ракеткою світу - Слоан Стівенс з США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Еліна Світоліна відзначилася благородним вчинком на турнірі в Монреалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?