З аеропорту США викрали пасажирський літак: з'явилося відео погоні винищувачів ВПС
Категорія
Світ
Дата публікації

З аеропорту США викрали пасажирський літак: з'явилося відео погоні винищувачів ВПС

З аеропорту США викрали пасажирський літак: з'явилося відео погоні винищувачів ВПС
Джерело:  online.ua

З міжнародного аеропорту в американському Сіетлі викрали пасажирський літак Q400. Угон скоїв співробітник однієї з авіакомпаній.

За викраденим лайнером вилетіли винищувачі ВПС Нацгвардії США. Відео погоні F-15 за літаком опублікували в мережі очевидці, передає ONLINE.UA.

"Це було незбагненно, було як в кіно",- прокоментували відео погоні користувачі мережі.

На даний момент відомо, що викрадений літак з аеропорту Сіетла розбився поряд з островом Кетрон. Доля пілота, який викрав повітряне судно, невідома.

Губернатор штату Вашингтон Джей Інслі подякував ВПС США за забезпечення безпеки, зазначивши, що пілоти показали готовність реагувати на подібні ситуації.

В авіакомпанії Alaska Air, якій належало повітряне судно, висловили впевненість в тому, що на його борту не було пасажирів. Пізніше шериф округу Пірс виключив версію теракту. Він розповів, що зловмисникові 29 років, він діяв сам, що підтверджують його дії в повітрі.

"Більшість терористів не літають над водою колами", - зазначив шериф.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в швейцарських Альпах розбився туристичний літак, на борту якого загинули 20 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?