Варварське відношення: Лукашенко публічно висунув звинувачення Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Варварське відношення: Лукашенко публічно висунув звинувачення Росії

Варварське відношення: Лукашенко публічно висунув звинувачення Росії
Джерело:  БЕЛТА

Росія веде нечесну конкуренцію по відношенню до Білорусі і не виконує взяті на себе зобов'язання в рамках Євразійського економічного союзу.

З такою заявою виступив президент Білорусі Олександр Лукашенко, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За словами Лукашенка, Білорусь зараз переживає важкий період через варварськt ставлення Росії.

"У нас зараз важкий період - росіяни ведуть себе по-варварськи по відношенню до нас, публічно про це говорю. Вони від нас вимагають чогось, як ніби ми васали у них, а в рамках ЄАЕС, куди вони нас запросили, вони виконувати свої зобов'язання не хочуть. Ось вони і створюють неконкурентну ситуацію ",- заявив президент Білорусі.

Лукашенко підкреслив, що Москва регулярно звинувачує США у створенні неконкурентної переваги, хоча сама аналогічно поводиться по відношенню до Білорусі. Він уточнив, що ця тема буде обговорюватися під час наступних переговорів з Путіним, але поки Білорусь змушена існувати в умовах, що склалися.

"Це неправильно, несправедливо, і цю проблему ми не знімаємо з порядку денного білорусько-російських переговорів на рівні урядів і навіть президентів",- додав Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко знайшов спосіб знизити залежність Білорусі від Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?