Слів немає, одні емозді: емоційний пост Захарової про антиросійські санкції висміяли в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Слів немає, одні емозді: емоційний пост Захарової про антиросійські санкції висміяли в мережі

Слів немає, одні емозді: емоційний пост Захарової про антиросійські санкції висміяли в мережі
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця російського МЗС Марія Захарова опублікувала на своїй сторінці в соцмережі емоціональний пост про нові санкції США проти Росії, які Вашингтон ввів в рамках справи про отруєння Сергія Скрипаля в британському Солсбері. У своєму повідомленні дипломатка використовувала кілька десятків емозді, що викликало сміх у користувачів мережі, передає ONLINE.UA.

"Ми б хотіли мати більше хороших відносини з російським урядом. І санкції - це один інструмент з цілого набору, за допомогою якого ми можемо спробувати налаштувати будь-який уряд на поліпшення поведінки", - сказала керівниця прес-служби Держдепу". Що ж це за набір-то, "за допомогою якого настроюється уряд на поліпшення поведінки для більш хороших відносин з США". І хотілося б пару прикладів того, де і як цей "набір" спрацював",- написала Захарова, опублікувавши ще 22 емодзі, в тому числі зображення кажана, павука, змії, скорпіона, урагану, водяного пістолета, бомби, ножа, труни, шприца, схрещених мечів і карти з Джокером.

Пост Захарової про нові антиросійських санкції викликав бурхливе обговорення у росіян. Вони висміяли дипломатку за її спосіб передачі емоцій.

"Набір смайликів в ФБ. Норм так політика у МЗС", "Ще раз переконуюся, що освіта в Росії в глибокій кризі! Марію в якому ПТУ дипломатії вчили!?", "Словник Вільяма Шекспіра складає 12000 слів. Словник людожерського племені «Мумбо-Юмбо» становить 300 слів. Марія Захарова легко і вільно обходилася 22 емодзі", "Р - російська дипломатія", "у Машки немає слів. Одні емоції і півсклянки", "Марія, я думаю можна додати у набір смайликів печиво і цукерку", " Ооооо! У прес-службі держдепу, схоже, з'явився конкурент Дженніфер Псакі! Тепер, схоже, знову буде, чим розважитися на дозвіллі!","Тільки мені здається, що цим постом Захарова пробила дно?", "Який жалюгідний і убогий наш МЗС", " Яке МЗС, такий і спікер. Позорище Росії на весь світ",- коментують пост Захарової в мережі .

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Захарова заявила про заходи Москвм у відповідь на нові санкції США, які вже опрацьовуються в уряді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?