На Донбасі бойовики гатять з БМП і керованих ракет: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі бойовики гатять з БМП і керованих ракет: серед бійців ЗСУ є поранені

На Донбасі бойовики гатять з БМП і керованих ракет: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною і напруженою. Бойовики продовжують порушувати введене перемир'я та Мінські угоди, атакуючи позиції українських захисників з БМП і протитанкових керованих ракет. Бійці ЗСУ впевнено тримають оборону і не здають своїх позицій ворогові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 11 серпня, бойовики 34 рази відкривали вогонь по українським військовим. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони вели вогонь в районі Новотошківського, Кримського, Новоалександровки, Новозванівки, Новгородського, Світлодарська, Красногоровки, Новотроїцького, Богданівки, Новомихайлівки, Чермалика, Гранітного, Лебединського, Гнутового, Павлопіля, Широкиного і Водяного.

Також вони гатили з 82-мм і 122-мм артилерії по українським захисникам біля Гнутового, Кримського та Лебединського, а на окремих напрямках бойовики застосовували озброєння БМП і протитанкові керовані ракети. В результаті бойових дій один український військовий отримав поранення.

"Протягом поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь по наших позиціях в районах населених пунктів Водяне і Гнутове. Обидва рази застосовувалися міномети калібром 120 мм і 82 мм. Втрат немає",- йдеться в повідомленні штабу ООС.

За даними розвідки, противник в ході боїв зазнав втрат. Повідомляється про одного знищеного і двох поранених бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомив, що безпілотник ОБСЄ зафіксував, як Росія незаконно переганяє на Донбас військову техніку і бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?