Сенцов в колонії: російські тюремники спростували інформацію про звільнення режисера
Категорія
Україна
Дата публікації

Сенцов в колонії: російські тюремники спростували інформацію про звільнення режисера

Сенцов в колонії: російські тюремники спростували інформацію про звільнення режисера
Джерело:  online.ua

Відома російська журналістка Вікторія Івлєва вночі 12 серпня повідомила, що українського режисера Олега Сенцова вивезли з російської колонії №8 в Лабитнангі на літаку, який нібито прямує до Києва. Російські тюремники спростували цю інформацію, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Олег, здається, врятований! О 23.00 літак з ним вилетів з Салехарда. Сподіваюся, наступна зупинка - Київ. Все!", - написала Івлєва в соцмережі. Але вже О 2:55 журналістка написала пост, що у неї немає більше ніякої інформації ні про літак, ні про Олега.

"Я, якщо чесно, починаю підозрювати, що над нами, можливо, нехило посміялися, на жаль. Будь ласка, будьте спокійні. Вранці все одно щось з'ясується",- додала Івлєва.

Пізніше Управління Федеральної служби виконання покарань Росії (ФСВП) по Ямало-Ненецькому автономному окрузі спростувало інформацію про те, що український політв'язень в Росії Олег Сенцов був вивезений з колонії №8 в Лабитнангі.

"Інформація про те, що засуджений Сенцов О. Г. нібито покинув виправну колонію, не відповідає дійсності",- повідомили в УФСВП.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокат Сенцова розповів про можливу четверту кризу у голодуючого вже 91-й день режисера, в результаті якої у Олега можуть відмовити внутрішні органи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?