Крим тільки привід для санкцій: Захарова відзначилася черговою скандальною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Крим тільки привід для санкцій: Захарова відзначилася черговою скандальною заявою

Крим тільки привід для санкцій: Захарова відзначилася черговою скандальною заявою
Джерело:  ТАРС

Окупація Росією українського Криму стала тільки приводом для введення масштабних антиросійських санкцій США.

З такою скандальною заявою виступила офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ця теза, яку багато озвучували на Заході, що санкції вводяться через Крим - ми бачимо, що це абсолютна неправда. Подивіться, яку агресивну політику, в тому числі і з елементами санкцій тиску, проводять США щодо Туреччини, Китаю, Ірану, та й усього Європейського союзу, справжні торгові війни. Тому всі розповіді, що все почалося через Крим,- неправда, потрібен був привід, привід знайшовся", - заявила Захарова.

Представниця російського МЗС також підкреслила, що Москва вже опрацьовує відповідь на нові санкції США, які були введені Вашингтоном у справі Скрипаля, в отруєнні якого Велика Британія звинувачує Росію.

Нові санкції проти РФ передбачають заборону на поставку Росії продукції подвійного призначення. Якщо Москва не відреагує на ультиматум Вашингтона і не надасть протягом трьох місяців гарантій щодо невикористання хімічної зброї, то буде введений в дію другий етап санкцій, з яким буде введено заборону будь-якого експорту в Росію американських товарів та імпорту з РФ російських товарів, включаючи нафтопродукти і нафту. Також планується заборонити польоти російських авіакомпаній в США і заблокувати кредити Росії по лінії міжнародних фінансових організацій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Захарову висміяли в мережі за її емоційний пост про нові санкції США з десятками емозді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?