Може нашкодити ситуації: сестра Сенцова звернулася з важливим проханням
Категорія
Україна
Дата публікації

Може нашкодити ситуації: сестра Сенцова звернулася з важливим проханням

Може нашкодити ситуації: сестра Сенцова звернулася з важливим проханням
Джерело:  online.ua

Сестра українського політв'язня Олега Сенцова закликала не поширювати будь-яку інформацію про його можливе звільнення, так як вона може нашкодити ситуації.

Такий заклик Наталія Каплан опублікувала на своїй сторінці в соцмережі 12 серпня, після появи неправдивої інформації про звільнення Сенцова, передає ONLINE.UA.

"Ніч була жахлива. ... Давайте зробимо висновки. Навіть якщо ви дійсно дізналися, що Олега відпускають, не треба видавати ніякої інформації, поки він не покине Росію. Така передчасна інформація, навіть будучи правдою, може нашкодити ситуації",- написала сестра Сенцова.

Раніше ситуацію з появою інформації про звільнення українського режисера Олега Сенцова з російської колонії також прокоментувала перша віце-спікерка ВР Ірина Геращенко. Вона заявила, що подібна інформація не повинна оприлюднюватися до підтвердження офіційних джерел. Вона нагадала, що Україна має справу з "імперією брехні, фейків і пранкерів".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська журналістка повідомила, що Сенцова звільнили з російської колонії в Лабитнангі і він вже вирушає літаком до Києва. Пізніше стало відомо, що ця інформація не відповідає дійсності, а в Україні припустили, що таким чином могли "пожартувати" російські тюремники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?