Настя Каменських захопила новими пікантними фото з відпочинку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських захопила новими пікантними фото з відпочинку

Настя Каменських захопила новими пікантними фото з відпочинку
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських продовжує радувати шанувальників пікантними фото з відпочинку. Вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відвертий знімок, на якому продемонструвала всю красу своєї фігури, привівши в захват фанатів, повідомляє ONLINE.UA.

У кадрі Настя Каменських постала перед камерою в відкритому купальнику в дуже цікавій позі. Її шанувальники пожартували з цього приводу, заявивши, що зірка демонструє "стиль собачки".

 Настя Каменських (фото - instagram.com/kamenskux)

"Настя, ти бомба-ракета. Нереально красива. Обожнюю тебе", "Схоже мужик ззаду на човні забув, куди плив", "Хлопці, це просто звичайна ранкова зарядка", "Прекрасна поза. Кому не подобається - не дивиться!", - захоплюються відвертим фото Каменських фанати.

При цьому в мережі знайшлися і ті, хто розкритикував Каменських за відверті фото. Коментатори вважають, що не можна виставляти подібну "розпусту" напоказ.

"Наші зірки вже не знають, як народ здивувати ... зірка повинна дивувати голосом, а не подібним", "Сором і ганьба!", "Дивна поза. Всьому має бути міра", "Це вже остання стадія", - критикують нове фото Каменських в соцмережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських викликала фурор відвертим вбранням на фестивалі в Юрмалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?