Це змова: Трамп висунув гучні звинувачення Мін'юсту США та ФБР
Категорія
Політика
Дата публікації

Це змова: Трамп висунув гучні звинувачення Мін'юсту США та ФБР

Це змова: Трамп висунув гучні звинувачення Мін'юсту США та ФБР
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп стверджує, що Мін'юст і ФБР мали програму, як не допустити його перемоги на президентських виборах в 2016 році. З його думкою також згоден конгресмен-республіканець Даррел Ісси, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter американського лідера.

"Схоже, Міністерство юстиції та ФБР мали програму, щоб не дати Дональду Трампу стати президентом. Якщо б це сталося з іншої сторони, то всі причетні опинились би у в'язниці", - написав Трамп, звинувативши ЗМІ у приховуванні "найбільшої історії сучасності".

Окрім того, він знову цитував заяви, озвучені раніше в ефірі телеканалу "Fox News", який переважно підтримує всі кроки голови Білого дому.

Дональд Трамп вкотре назвав "фейковим" розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо втручання РФ у президентські вибори в США, на яких Трамп переміг.

Як повідомляв ONLINE.UA, у січні 2017 року  спецслужби США зробили висновок про те, що Росія втрутилася у вибори,  щоб спробувати допомогти Трампу перемогти кандидата від Демократичної партії США Гілларі Клінтон. Для того, щоб дискредитувати її, були опубліковані компрометуючі електронні листи, а також через соціальні мережі була поширена пропаганда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?