Злий жарт: сестра Сенцова прокоментувала "звільнення" політв'язня
Категорія
Україна
Дата публікації

Злий жарт: сестра Сенцова прокоментувала "звільнення" політв'язня

Злий жарт: сестра Сенцова прокоментувала "звільнення" політв'язня

Сестра українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан заявила, що фейкова інформація про те, що нібито літак із політв'язнем вилетів з Салехарда і можливо прибуде до Києва, було чиїмось злим жартом. Вона також припускає, що хтось використав журналістку Івлєву для дезінформації, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Громадське радіо".

Жінка також зауважила, що причиною такої реакції людей на допис Вікторії Івлєвої у Facebook стала надія. Каплан додала, що люди почали поширювати інформацію та дзвонити їй і адвокату Сенцова, бо мали повірили, що це правда.

Сестра політв'язня знову попросила утриматись від розголошення неперевіреної інформації.

"Не треба, будь ласка. Бо коли надії руйнуються, це набагато гірше", - сказала вона.

Жінка підкреслила, що не вірить у теорії змов, але припускає, що це повідомлення було чиїмось злим жартом, або хтось використав журналістку Івлєву для дезінформації. Про те, хто б міг так вчинити, вона не знає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська журналістка повідомила, що Сенцова звільнили з російської колонії в Лабитнангі і він вже вирушає літаком до Києва. Пізніше стало відомо, що  ця інформація не відповідає дійсності, а в Україні припустили, що таким чином могли "пожартувати" російські тюремники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?