У Чорне море увійшов ракетний есмінець ВМС США - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

У Чорне море увійшов ракетний есмінець ВМС США - відома причина

У Чорне море увійшов ракетний есмінець ВМС США - відома причина
Джерело:  online.ua

12 серпня американський ракетний есмінець Carney (DDG 64) класу Arleigh Burke увійшов в Чорне море. Вказано, що операція судна на посилення морської безпеки та стабільності у регіоні, передає ONLINE.UA з посиланням на повідомлення прес-служби 6-го флоту ВМС США.

"Прибуття Carney в Чорне море демонструє нашу незмінну прихильність безпеці й стабільності в регіоні. Час, проведений тут, допоможе нам розвинути взаємодію, покращити обмін інформацією та досвідом з нашими партнерами. Есмінець Carney увійшов до Чорноо моря, щоб продемонструвати зобов'язання США щодо колективної оборони союзників по НАТО та партнерів у Чорному морі", - заявив капітан Carney Тайсон Янг.

Окрім того, прес-служба ВМС Штатів підкреслила, що всі дії Міноборони на підтримку союзників НАТО у Східній Європі потрапляють під дію операції "Атлантичне рішення".

Варто зазначити, що останнього разу ракетний есмінець ВМС США USS Carney заходив у Чорне море в середині лютого 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UА, 24 серпня відбудеться офіційна церемонія відновлення Другого флоту США, одним із завдань якого стане протистояння силам РФ на півночі Атлантики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?