Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 13 по 19 серпня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 13 по 19 серпня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 13 по 19 серпня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Цього тижня краще зосередитись на фінансах та відносинах з оточуючими. Про те, кому зануритися в роботу, а кому відправитися на відпочинок Ви можете дізнатись в  астрологічному гороскопі  на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Овен ♈

На початку тижня Овнів можуть чекати конфлікти, але причиною їх виникнення буде Ваше небажання скористатися шансами, які дає Вам життя. Прагніть виконувати всі дані Вами обіцянки і відповідально віднесіться до роботи з діловими партнерами.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Телець ♉

На цьому тижні Тельців чекає успіх і можливість просунутися по кар'єрних сходах, але для цього потрібно докласти трохи зусиль. Прагніть не сідати за кермо, якщо квапитеся на важливу зустріч. На вихідних самотніх Тельців чекає сюрприз.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Близнюки ♊

У Близнюків на цьому тижні фінансових труднощів не очікується, оскільки всі Ваші проекти і нові рішення на роботі сподобаються начальству і допоможуть добре заробити. Не дивлячись на це, прагніть не робити крупних покупок, а краще вирушайте на відпочинок.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Рак ♋

На цьому тижні Вас чекають невеликі фінансові труднощі, але Ви з легкістю здолаєте всі складнощі і до кінця тижня все виправите. Якщо Ви плануєте здійснити крупні покупки, краще відкладіть це на вихідні. Намагайтеся більше часу провести з близькими.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Лев ♌

У Левів на цьому тижні фінансових труднощів не очікується, можливо Вам підвищать зарплату або дадуть премію, проте прагніть не витрачати зайвого і купувати лише найнеобхідніше, інакше ризикуєте витратити все.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Діва ♍

На цьому тижні у Дів все буде добре, на роботі Ви з легкістю виконаєте найскладніші завдання, а вдома знайдете підтримку близьких. Родинним представникам даного знаку потрібно більше часу приділити дітям, а також влаштуйте романтичний вечір для другої половинки.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Терези ♎

Початок тижня не сприятливий для підписання договорів і проведення важливих зустрічей, краще це все відкласти на четвер. Егоїзм Терезів допомагає їм у вирішенні проблем, проте настав час змінитися, щоб поліпшити взаємини з оточуючими.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Скорпіон ♏

На цьому тижні Скорпіони будуть затребувані як на роботі, так і вдома. Вам доведеться старанно попрацювати і це принесе Вам додатковий заробіток, а також вдячність начальства. Не забувайте про близьких і прагніть всі вихідні провести з ними.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Стрілець ♐

Всі фінансові справи і проблеми краще вирішити на початку тижня, це буде найсприятливіший період. Будьте обережні, оскільки Вас спробують обвести довкола пальця, якщо не поведетеся на авантюру, тиждень обіцяє бути вдалим.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Козеріг ♑

На цьому тижні Козерогів чекають фінансові надходження, якщо Ви планували зробити ремонт, то краще всього зароблені гроші вкласти в облаштування житла. Вихідні намагайтеся провести зі своєю другою половинкою і отримати якомога більше позитивних емоцій.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Водолій ♒

Водоліїв чекає вдалий тиждень, весь клопіт по роботі буде в радість і дасть можливість додатково заробити. А витратити ці гроші краще всього на відпустку, яку Ви зможете випросити в начальства.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня 2018 року Риби ♓

На цьому тижні Риб чекають нові знайомства, які підуть на користь Вашій кар'єрі. Фінансове положення стабілізується, а зіпсувати настрій зможуть лише невеликі проблеми з банками і те не на довго.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?