Екс-радниця Трампа пояснила, навіщо таємно записувала розмови в Білому домі
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-радниця Трампа пояснила, навіщо таємно записувала розмови в Білому домі

Екс-радниця Трампа пояснила, навіщо таємно записувала розмови в Білому домі

Колишня радниця президента США Дональда Трампа Омароса Маніґолт-Ньюман заявила, що таємно записувала розмови, які вела в Білому домі. Вона пояснила, що вирышила це зробити для власного захисту, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Жінка розповіла, що має запис розмови з головою адміністрації президента Джоном Келлі про її звільнення, яка відбулася в ситуаційній кімнаті, куди заборонено проносити телефони й інші пристрої для запису. Раніше фрагмент діалогу нібито з Келлі був відтворений у програмі "Зустріч із пресою" на каналі NBC. На записі можна почути чоловічий голос, який каже, що жінка може розглядати час у Білому дому як рік "служби країні", і згадує про потенційні "труднощі в майбутньому", які пов’язані з її репутацією.

Окрім того, екс-радниця голови Білого дому розповіла в ефірі про свою книгу "Звихнутий" (Unhinged), яку вона написала про Дональда Трампа.

Варто зазначити, що нещодавно речниця адміністрації американського лідера заявляла, що книга колишньої радниці президента "повна брехні й неправдивих звинувачень". Сам голова Білого дому назвав свою колишню радницю "жалюгідною".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп під час телефонної розмови з лідером Росії Володимиром Путіним розкритикував деяких представників американської адміністрації, які намагалися відмовити його від дзвінка очільнику РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?