Ердоган розповів, хто намагається "поставити Туреччину на коліна"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган розповів, хто намагається "поставити Туреччину на коліна"

Ердоган розповів, хто намагається "поставити Туреччину на коліна"
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган стверджує, що влада США намагається дестабілізувати ситуацію в країні, а також хоче поставити турецьку націю на коліна. Він додав, що вже готує жорстку відповідь на маніпуляції Штатів, а також планує знайти нових міжнародних союзників та торговельних партнерів, передає ONLINE.UA з посиланням на The Times.

Турецький лідер переконаний, що санкції з боку Білого дому були частиною "економічної війни" проти Туреччини.

"Їхня мета - змусити Туреччину здатися у всіх сферах, починаючи від фінансів і закінчуючи політикою, щоб поставити Туреччину та турецьку націю на коліна... Якщо ви (США - ред.) тиснутимете на нас через долар, ми будемо шукати інші засоби для ведення нашого бізнесу. Ми дамо відповідь, перейшовши на нові ринки, нові партнерські зв'язки та нові союзи",- заявив турецький президент.

Зазначимо, що нещодавно Реджеп Таїп Ердоган закликав свій народ "не турбуватися" з приводу катастрофічного падіння турецької ліри. Він впевнений, що "Бог допоможе" пережити країні ці непрості часи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Е рдоган заявив, що Вашингтон може втратити щирого союзника в особі Анкари, якщо американська влада не змінить своє ставлення до Туреччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?