ЗМІ розповіли про найепічніші трабли Дональда Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ розповіли про найепічніші трабли Дональда Трампа

ЗМІ розповіли про найепічніші трабли Дональда Трампа
Джерело:  online.ua

Видання Politico опублікувало список найсмішніших помилок американськго лідера Дональда Трампа, яких він припускався за період свого президенства. Таємною інформацію про трабли голови Білого дому зі ЗМІ поділилися джерела в адміністрації Трампа, передає ONLINE.UA.

Так, амеиканський лідер у перший рік свого президентства декілька разів хотів зателефонувати прем'єр-міністру Японії Сіндзо Абе у середині дня. Однак коли в Вашингтоні середина дня, в Японії - вже давно ніч. Джерела зазначають, що це повторювалося декілька разів, оскільки Трамп постійно забував про цю важливу деталь.

 "Він не надто добре розумів, що лідеру якоїсь країни може бути 80 чи 85 років і він може вже спати 22.30 чи 23.00. Якщо він хоче комусь зателефонувати, він хоче комусь зателефонувати. Він не думає про те, котра година і з ким він говоритиме"- розповіло джерело.

Також вказано, що одного разу Трамп, вивчаючи карту Південної Азії напередодні зустрічі з прем'єр-міністром Індії в 2017 році, назвав Непал співзвучним англійським словом nipple – сосок, і а державу Бутан "кнопкою" (англ. Button).

Регулярно виникали проблеми й через те, що голова Білого дому не слідкував за політичною ситуацією у світі. Наприклад, в ході зустрічі з прем’єром Італії Джузеппе Конте Трамп привітав його з приголомшливою перемогою на виборах, хоча кандидатура Конте на посаду прем’єра була узгоджена двома партіями-переможцями, а сам він не брав участі в кампанії.

Після цього в ході переговорів з Сіндзо Абе Дональд американський лідер декілька разів схвально говорив про президента Китаю і про те, як важливі добрі відносини з Китаєм для врегулювання кризи з КНДР, не звертаючи увагу на те, що Китай є історичним суперником Японії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Twitter заблокував аккаунт 70-річної американки Ніни Томасієскі, яка кожен день публікувала тисячі постів на підтримку президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?