Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат

Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили обстріли на Донбасі - вони 41 разів відкривали вогонь по українським захисникам, з яких 11 вели з важкого озброєння. Бійці ЗСУ впевнено тримали оборону і дали потужну відсіч ворогу. За даними розвідки, в ході боїв двоє бойовиків було знищено і ще п'ятеро поранено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 13 серпня, бойовики вели прицільний вогонь по позиціях ЗСУ з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї, БМП і протитанкових ракетних комплексів в районі Майорського, Південного, Новозванівки, Троїцького, Кримського, Новотошківського, Залізного, Опитного, Авдіївки, Богданівки, Лебединського, Гнутового, Водяного, Павлопіля, Широкиного.

З ствольної артилерії 122-мм калібру ворог вів вогонь по українським захисникам Новотошківського, 120-мм міномети застосовував по позиціях ООС біля Богданівки, Південного і Залізного, а з 82-мм мінометів гатив біля Троїцького, Новозванівки, Авдіївки і Водяного. В результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що СММ ОБСЄ зафіксувала ввезення нового озброєння і військових на Донбас з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?