Заборона польотів російських військових над США: в Москві різко відреагували
Категорія
Світ
Дата публікації

Заборона польотів російських військових над США: в Москві різко відреагували

Заборона польотів російських військових над США: в Москві різко відреагували
Джерело:  РБК

Заморозивши польоти російських військових над США, Вашингтон намагається приховати нове озброєння. З такими звинувачення на адресу США виступив перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

"Це спроба заховати все те, що американці будуть готувати в ході нової гонки озброєнь. Але Росія не приймає участі в цих перегонах, а створює свою зброю, яка здатна відбити атаку будь-якого агресора", - заявив Джабаров.

Російський сенатор також прокоментував вимоги США дозволити польоти американських військових над Росією. Він вважає, що таким чином Вашингтон намагається "всіх вчити правилам життя", але, на думку Джабарова, ці спроби не увінчаються успіхом.

"Ніяких польотів, особливо над Москвою, бути не може. Це просто смішно. Всі ці польоти будуть припинятися", - заявив сенатор.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський глава Дональд Трамп підписав оборонний бюджет США на 2019 рік, в якому передбачені антиросійські заходи. Цим документом США припинив дію Договору по відкритому небу з Росією, заборонивши російським військовим здійснювати польоти над територією США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?