Зірка "Карткового будинку" таємно вийшла заміж - перше фото з весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Карткового будинку" таємно вийшла заміж - перше фото з весілля

Зірка "Карткового будинку" таємно вийшла заміж - перше фото з весілля
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка та зірка серіалу "Картковий будинок" Робін Райт таємно вийшла заміж за Клемента Жироде. Трохи пізніше вона оприлюднила в мережі першу світлину з церемонії, передає ONLINE.UA.

На фото щаслива зірка обіймає свого коханого. 52-річна жінка вбрана у білу сукню з мереживом. Образ нареченої вона доповнила взуттям на плоскій підошві та хустиною, зав'язаною в стилі хіпі.

Відомо, що коханий райт - керівник відділу VIP-зв'язків популярного бренду Saint Laurent Клемент Жироде Він відмовився від класичного вбрання нареченого. Чоловік вбрав чорні штани, білу сорочку та жилет. До образу в етностилі він підібрав стильний капелюх.

В коментарі до фото Робін Райт додала хештег весілля, що підтвердило всі підозри ЗМІ. Також відомо, що акторка та представник відомого бренду провели скромну церемонію у Франції, в муніципалітеті Ла-Рош-сюр-ле-Бюї. Зазначається, що серед запрошених гостей була 27-річна донька Робін Райт від першого шлюбу – Ділан Пенн.

Як повідомляв ONLINE.UA, після скандалу зі звинуваченням Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях основним персонажем "Карткового будинку" стала Клер Андервуд, роль якої виконує Робін Райт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?