Пробивають метрову броню: в РНБО похвалилися потужними українськими ракетами
Категорія
Україна
Дата публікації

Пробивають метрову броню: в РНБО похвалилися потужними українськими ракетами

Пробивають метрову броню: в РНБО похвалилися потужними українськими ракетами
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що українські ракетні комплекси конструкторського бюро "Луч" продемонстрували здатність ефективно знищувати ворожі цілі на фронті, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.

Він зазначив, що ракети КБ "Луч" з високою точністю вражають броньовану техніку противника, та можуть пробивати метрову броню, долаючи сучасні системи захисту та протидії.

"В Україні та далеко за її межами відомі потужні ефективні та надійні протитанкові ракетні комплекси "Скіф", "Стугна", "Корсар", "Сармат", "Бар'єр" та інші. Вони ефективно знищують ворожі цілі на фронті, мають заслужену повагу і попит на зовнішніх ринках озброєнь", - сказав Турчинов.

Вказано, що секретар РНБО також оглянув виробництва українського ракетного комплексу "Вільха" і нову українську крилату ракету "Нептун". Турчинов зауважив,  що ракети КБ "Луч" за своїми бойовими можливостями кращі, ніж аналогічна зброя російського виробництва.

Окрім того, на нараді також обговорили питання нових розробок реактивних систем залпового вогню, протиповітряних ракетних комплексів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Турчинов заявив, що  ідея щодо проведення референдуму на окупованих територіях Донбасу,  за присутності там російських військ, є провокацією та нісенітницею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?