ЗМІ дізналися про основну мету зустрічі Путіна і Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про основну мету зустрічі Путіна і Меркель

ЗМІ дізналися про основну мету зустрічі Путіна і Меркель
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін і канцлерка Німеччини Ангела Меркель в ході зустрічі 18 серпня у Берліні мають намір обговорити ідеї про те, як краще відповісти на мита, запроваджені президентом США Дональдом Трампом, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Видання зазначає, що як Росія, так і Німеччина постраждали від тарифів на алюміній і сталь, і обидві побоюються ефекту доміно через недавні заходи Трампа проти Туреччини.

Нещодавно речник німецького уряду повідомив, що Меркель і Путін говоритимуть про врегулювання конфлікту у Сирії, ситуацію на сході України та питання енергетики. Однак аналітики впевнені, що дії США підштовхують Берлін і Москву до відновлення і поглиблення двосторонньої співпраці.

"Вона вільно розмовляє російською мовою, а він – німецькою. Попри те, що у Меркель сформувалася репутація впливового гравця на міжнародній арені, який протистоїть авторитарним лідерам, вона регулярно розмовляє по телефону з Путіним, попри окупацію Криму і російську війну проти України", - зазначається у матеріалі.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент РФ Володимир  Путін готовий зустрітися з американським лідером  Дональдом Трампом, щоб детально обговорити питання нових американських санцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?