Сенцов назвав свій стан предкритичним - російська правозахисниця
Категорія
Україна
Дата публікації

Сенцов назвав свій стан предкритичним - російська правозахисниця

Сенцов назвав свій стан предкритичним - російська правозахисниця
Джерело:  online.ua

Український політв'язень Олег Сецнов оцінює свій стан, як предкритичний, але як і раніше відмовляється припиняти голодування.

Про це повідомила російська правозахисниця Зоя Свєтлова після зустрічі з українським режисером в колонії в інтерв'ю RTVI, передає ONLINE.UA.

За словами правозахисниці, вона розмовляла з Сенцовим дві години у присутності начальника російської колонії і ще двох тюремників. Він розповів, що лікарі, яким Олег довіряє, роблять все можливе, але прогнозів ніяких не дають.

"Адвокат казав, що йому роблять крапельниці і вводять поживну суміш, яку він приймає. Але це ситуація, яка не може врятувати його життя", - додала Светова.

Також Светова розповіла, що український політв'язень не збирається припиняти голодування, незважаючи на загрозу для власного життя. Він, як і раніше, наполягає на звільненні всіх українських бранців Кремля з російських в'язниць.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Фінляндія офіційно звернулася до Росії із закликом звільнити Сенцова, який голодує вже три місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?