Ілон Маск розповів, хто хоче викупити Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск розповів, хто хоче викупити Tesla

Ілон Маск розповів, хто хоче викупити Tesla

Американський бізнесмен і винахідник Ілон Маск заявив про наміри Суверенного фонду Саудівської Аравії (PIF) викупити частку компанії, передає ONLINE.UA з посиланням на Liga.net.

Він також зазначив, що Саудівська Аравія вже два роки веде з ним переговори з приводу купівлі виробника електрокарів. Вказано, що після того як фонд країни придбав майже 5% компанії, була проведена ще одна зустріч з представником фонду, який пообіцяв йому фінансування перетворення Tesla.

"Саме ця зустріч дозволила мені повідомити про готовність переходу компанії в приватну форму. Я маю надію зберегти близько двох третин поточних акціонерів Tesla після делістингу компанії, залишивши їх власниками часток в Tesla", - сказав підприємець.

Окрім тоо, він додав, що продовжує вести переговори з PIF та іншими великими інвесторами компанії, а деталі можливого плану з викупу акцій Tesla має намір оприлюднити в майбутньому.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський бізнесмен і винахідник  Ілон Маск заявив, що його компанія  Tesla планує вийти на прибутковий рівень у другому півріччі і зафіксувати позитивний грошовий потік. Цього ж разу Tesla Inc. знову завершила квартал із рекордним збитком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?