Божевільні тварини: Трамп не стримав емоцій після теракту в Лондоні
Категорія
Події
Дата публікації

Божевільні тварини: Трамп не стримав емоцій після теракту в Лондоні

Божевільні тварини: Трамп не стримав емоцій після теракту в Лондоні
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп, коментуючи наїзд автомобіля на пішоходів біля будівлі парламенту Британії, назвав терористів "божевільними тваринами", передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter американського лідера.

"Ще одна терористична атака у Лондоні. Ці тварини божевільні і повинні зіткнутися зі стійкістю і силою", - сказано в повідомленні голови Білого дому.

Зазначимо, що британська поліція розглядає інцидент як терористичний акт. За даними правоохоронців, 14 серпня о 07:37 20-річний водій автомобіля Ford Fiesta срібного кольору наїхав на кількох велосипедистів та пішоходів, а потім врізався у захисні бар'єри поблизу будівлі парламенту. Водія заарештували.

 Також повідомляється, що багато людей отримали поранення і були доставлені до лікарні. Точна кількість постраждалих не наводиться, однак вказано, що загрози їхньому життю немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Сирії сталася серія терактів в провінції Ес-Сувейда. Ця атака є однією з найкривавіших з початку війни в Сирії. В результаті терактів загинули вже понад 220 осіб, серед яких багато жінок і дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?