США підготували нові масштабні санкції проти Росії: оприлюднені деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

США підготували нові масштабні санкції проти Росії: оприлюднені деталі

США підготували нові масштабні санкції проти Росії: оприлюднені деталі
Джерело:  online.ua

У США оприлюднили законопроект про нові масштабні санкції проти Росії. Цим документом передбачається введення обмежувальних заходів до фінансового сектору РФ, а саме заборона на доларові розрахунки для російських державних банків і заморозка власності в США російських банків ВЕБ, Сбербанк, ВТБ, Газпромбанк, Россельхозбанк і Промсвязьбанк, а також Банк Москви, повідомляє ONLINE.UA зі посиланням на сайт Конгресу.

У новому законі сенатори пропонують ввести санкції на операції з борговими паперами уряду Росії, які будуть випущені через 6 місяців після вступу закону в силу. Обмеження стосуватимуться всіх держбондів і похідних фінансових документів терміном обігу до 14 днів.

Також автори законопроекту пропонують посилити контроль за покупками росіянами нерухомості в США. Якщо закон підпише президент, то страховики будуть зобов'язані передавати інформацію про всіх бенефіціарів фірм, які купують дорогу житлову нерухомість в США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський хімічний гігант зазнав мільйонних збитків через санкції України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?