Кураж Базар переїжджає з Арт-заводу Платформа: куди і навіщо
Категорія
Культура
Дата публікації

Кураж Базар переїжджає з Арт-заводу Платформа: куди і навіщо

Кураж Базар переїжджає з Арт-заводу Платформа: куди і навіщо
Джерело:  online.ua

Найбільша щомісячна київська барахолка Кураж Базар переїжджає з Арт-заводу Платформа на ВДНГ. Про це повідомляється на офіційній сторінці заходу у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Відносно Куражу у мене було дві мрії: знайти місце, де ми побудуємо резиденцію любові і якісної тусовки і «осядемо» там на правах господарів, щоб не знати кордонів в удосконаленні простору і друга, яка прямо зараз збувається і скоро ми покажемо, як вийшло", - зізналася організаторка барахолки Альона Гудкова.

Вона також додала, що 8-9 вересня буде проведений перший Кураж Базар "в якості пана павільйону", а поки всі зусилля команди спрямовані на те, щоб зробити павільйон доступним - організувати туалети для людей з інвалідністю, розширити стандартні туалети для всіх гостей, зробити рейки на другий поверх, пандуси на вулиці, зняти допотопні опалювальні прилади, замінити світло, замінити розбите скло.

"Основною причиною, чому ми вибрали ВДНГ, стало величезне бажання таких же зациклених на своїй ідеї людей як і ми працювати з нами і дати нам будинок. Любов перемагає все, інше - домовимося", - додала організаторка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Києві, в американському культурному центрі America House, відбулося відкриття виставки "Шик-модерн" молодої української художниці Пацци Пеннелло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?