Це моя велика мрія: Тіна Кароль отримала роль в кіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це моя велика мрія: Тіна Кароль отримала роль в кіно

Це моя велика мрія: Тіна Кароль отримала роль в кіно
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль здійснила свою заповітну мрію - артистка отримала роль в кіно. Зірка зізналася, що її затвердили на роль в короткометражній стрічці "Колишні", зазначивши, що дуже хвилюється перед своєю кінопрем'єрою, повідомляє ONLINE.UA.

В ексклюзивному інтерв'ю каналу "Україна" Тіна Кароль розповіла, що зіграє в психологічній драмі "Колишні" в невеликому епізоді, але навіть в ньому виклалася по повній. Вона зазначила, що переживає, як її сприйме глядач в новому амплуа.

Тіна Кароль у фільмі "Колишні" (фото - instagram.com/tina_karol)

"Я мрію про величезне кіно. Кажу "величезне", тому що для мене це дуже велика мрія. І мені відкрили шлях до неї - запросили на проби до фільму "Колишні". Там я була саме актрисою, а не Тіною Кароль, просто дівчиною , яка мріє зіграти в кіно. Я дійсно пройшла кастинг і після нього мене затвердили на роль. Неймовірно вдячна за цю можливість", - заявила Кароль.

Нагадаємо, 24 серпня в День Незалежності України Тіна Кароль та інші популярні артисти, такі як Олег Винник, Оля Полякова, Сергій Бабкін, Ніна Матвієнко, THE HARDKISS, MONATIK, TAYANNA, гурти "НеАнгели" і "ТІК", TARABAROVA, "Антитіла" , Freedom-jazz, KADNAY, виступлять на святковому шоу "З Днем народження, Україно!". Артистка на концерті виконає свій хіт "Україна - це ти".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль здивувала фанатів новою відвертою фотосесією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?