Вийшов фінальний трейлер українського фантастичного фільму "Бобот і Енергія Всесвіту"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов фінальний трейлер українського фантастичного фільму "Бобот і Енергія Всесвіту"

Вийшов фінальний трейлер українського фантастичного фільму "Бобот і Енергія Всесвіту"
Джерело:  online.ua

14 серпня вийшов фінальний трейлер українського фанатстичного фільму "Бобот і Енергія Всесвіту", прем'єра якого відбудеться 30 серпня, повідомляє ONLINE.UA.

На сайті Держкіно повідомляється, що над створенням кінострічки працювало понад ста фахівців з України. Відзначається, що фільм такого рівня вперше створили виключно українці, багато з яких над проектом працювали тільки з ідейних міркувань.

Фільм "Бобот і Енергія Всесвіту" розповість про сміливого хлопчика, який рятує планету від зникнення електроенергії. За його сюжетом, на Сонце станеться потужний вибух, в результаті якого Земля залишиться без електричної енергії. Рятувати Землю від катастрофи буде 12-річний Владик і трансформаторна будка Бобот, яка є носієм Енергії Всесвіту.

"Коли ми думали про ідею фільму, для нас важливим було показати, що кожен з нас несе відповідальність за долю світу, який нас оточує. Показати наше класичне небажання брати участь у важливих подіях, а це саме те, що може знищити не тільки одну людину, але і світ зокрема. Фільм про те, що кожна людина повинна захищати землю на тому місці, де вона знаходиться, незалежно хто ти - супергерой або хлопець з скаутського табору", - розповів про картину режисер Максим Ксьонда.

Головні ролі в українському фантастичному фільмі "Бобот і Енергія Всесвіту" зіграли Віктор Григор'єв, Іванна Бородай, Ігор Мірошниченко та Володимир Ращук. На його створення пішло 20 млн гривень, половина яких була виділена з держбюджету.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі з'явився трейлер української комедії "Скажені весілля", в якій зіграють Олег Винник, Монатік і Потап.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?