Адміністрація Путіна надіслала мамі Сенцова відповідь на прохання про помилування сина
Категорія
Політика
Дата публікації

Адміністрація Путіна надіслала мамі Сенцова відповідь на прохання про помилування сина

Адміністрація Путіна надіслала мамі Сенцова відповідь на прохання про помилування сина
Джерело:  Hromadske

Адміністрація президента РФ Володимира Путіна нарешті надіслала мамі українського режисера Олега Сенцова відповідь на прохання про помилування сина. В листі сказано, що для початку процедури помилування політв'язня він має самостійно звернутися до очільника Кремля з відповідним проханням.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

"Разом з тим пояснюємо, що процедура помилування починається з особистого клопотання засудженого про помилування, в якому він звертається до президента РФ у письмовій формі через адміністрацію виправної установи, де він відбуває покарання", - йдеться у відповіді АП РФ до Людмили Сенцової.

Окрім того, в листі підкреслюється, що остаточне рішення про помилування ухвалює особисто Путін.

Двоюрідна сестра Олега Сенцова, Наталя Каплан, вважає, що ця відповідь свідчить про те, що її брата звільняти не планують.

"Можу сказати, що така відповідь свідчить про те, що Олега відпускати не збираються. Вони досі називають його громадянином Росії і дали зрозуміти, що прохання матері не спрацювало", – зауважила вона.

Також Каплан розповіла про реакцію мами Сенцова на лист.

"Реакція матері на це досить непогана. Мені здається, що вона просто не усвідомила суть документа", – додала сестра Сенцова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Парижі поряд з міською мерією провели потужну акцію в підтримку Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?