В Україну терміново їде радник Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україну терміново їде радник Трампа

В Україну терміново їде радник Трампа
Джерело:  online.ua

Прес-секретарка Білого дому Сара Сандерс заявила, що в Україну їде радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки - Джон Болтон.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook посольство України в США, передає ONLINE.UA.

Вказано, що радник американського лідера прибуде до Києва уже наступного тижня. Відомо, що в ході візиту посол Джон Болтон зустрінеться з керівництвом України та українськими представниками високого рівня.

На даний момент не відомо, що саме радник Трампа планує обговорити з українською стороною.

Нещодавно посол України в США Валерій Чалий заявив, що на військовому параді в Києві на честь 27-ї річниці Незалежності України буде присутній повноважний представник президента США. Як уже зрозуміло, мова йшла про Джона Болтона.

Варто зазначити, що протягом останніх років Болтон виступав за озброєння України, надання їй перспективи членства в НАТО і критикував зовнішню політику колишнього президента США Барака Обами, використовуючи ситуацію в Україні, як приклад провальних рішень офіційного Вашингтона.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник президента США Джон Болтон є прихильником збереження санкцій проти РФ. Він також неодноразово критикував дії президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?