Неочікувано: Путін хоче зустрітися з Кім Чен Ином
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Путін хоче зустрітися з Кім Чен Ином

Неочікувано: Путін хоче зустрітися з Кім Чен Ином
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін заявив, що має намір провести особисту зустріч з північнокорейським лідером Кім Чен Ином. Про згоду провести переговори йдеться в телеграмі, яку очільник Кремля нещодавно відправив главі КНДР, передає ONLINE.UA з посиланням на "ЦТАК".

"З нагоди національного свята КНДР, дня визволення, шлю вам щире вітання. Росія високо оцінює, що у вашій країні побожно згадують солдатів Червоної армії, які боролися пліч-о-пліч з корейськими патріотами в ім'я свободи і незалежності Кореї", - сказано в телеграмі Путіна.

Окрім того, в листі зазначається, що Путін "готовий зустрітися найближчим часом" для "обговорення актуальних питань двосторонніх відносин і важливих регіональних питань".

Окрім того, очільник Кремля нагадав про "дружній і конструктивний характер" відносин між Російською Федерацією і КНДР та висловив упевненість, що країни можуть "безперервно розвивати взаємовигідне співробітництво", зокрема і в рамках тристоронньої програми за участю РФ, Північної Кореї та Південної Кореї.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що президент РФ  Володимир Путін передав американському лідеру Дональду Трампу документ, що містить низку пропозицій щодо взаємного роззброєння. Документ має назву "Діалог з проблеми контролю над озброєннями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?