ЗМІ дізналися, чому Кейт Міддлтон та принц Вільям розійшлися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ дізналися, чому Кейт Міддлтон та принц Вільям розійшлися

ЗМІ дізналися, чому Кейт Міддлтон та принц Вільям розійшлися
Джерело:  online.ua

Принц Вільяма і Кейт Міддлтон пережили чимало непростих періодів за час своїх стосунків. Так, у 2007 році вони зовсім розлучилися на цілий рік. Раніше про цю сварку поширювалися лише чутки, але нещодавно стало відомо про істинну причину розриву, передає ONLINE.UA з посиланням на британське виданняExpress.

На рішення закоханої пари вплинули королівські правила.

"У 2006 році родичі Кейт запросили Вільяма відсвяткувати з ними Новий рік. Принц Вільям вирішив не порушувати протокол, згідно з яким всі члени королівської сім'ї повинні проводити різдвяні канікули в компанії Єлизавети ІІ, тому відмовив Кейт Міддлтон", - сказано в повідомленні.

Нещодавно принц Вільям прокоментував цю ситуацію, зазначивши, що вони були молодими і шукали себе. Він заявив, що розрив пішов їм тільки на користь і допоміг впоратися з усіма розбіжностями.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?