Трамп розкритикував оборонний бюджет США, який сам і затвердив
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп розкритикував оборонний бюджет США, який сам і затвердив

Трамп розкритикував оборонний бюджет США, який сам і затвердив
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп розкритикував положення закону про "Бюджет США на 2019 рік на потреби національної оборони" (NDAA), який підписав 13 серпня, передає ONLINE.UA з посиланням на USA Today.

Голова Білого дому наголосив, що "дуже пишається своєю визначною роллю в цьому", проте через декілька годин у письмовій заяві розкритикував чотири з восьми положень закону, які стосуються РФ.

"Трампу не сподобалась норма, що забороняє фінансування будь-яких проектів, де припускається визнання права Росії на Крим, а також заборона військової співпраці з Росією до того часу, поки Москва не виведе війська з України. Інші розкритиковані Трампом положення закону щодо РФ, містять вимогу до Білого дому звітувати про кроки вжиті у відповідь на порушення Росією Угоди про відкрите небо, а також надавати звіти щодо нової угоди з ядерної зброї START", - передає видання.

Голова Білого дому вважає, що такі положення підривають роль президента як "єдиного представника країни в міжнародних відносинах".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський глава Дональд Трамп підписав оборонний бюджет США  на 2019 рік. У ньому містяться антиросійські заходи, а також передбачена багатомільйонна допомога Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?