Наближається повний розрив: Туреччина шокувала новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Наближається повний розрив: Туреччина шокувала новою заявою

Наближається повний розрив: Туреччина шокувала новою заявою
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана, Ібрагім Калин, коментуючи напруженість у відносинах з США та економічну ситуацію в країні, заявив, що Білий дім довів відносини з Анкарою майже до повного розриву.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.

"Вони (США - ред.) готові розірвати відносини з Туреччиною через пастора. Вашингтон перебуває за крок від втрати підтримки Туреччини", - сказав представник турецького лідера.

Окрім того, він підкреслив, що Туреччина виступає проти торгових воєн, але не залишить без відповіді нападки інших країн.

 Зазначимо, що в червні поточного року Білий дім запровадив обмежувальні мита на турецьку сталь і алюміній, через що Туреччина у відповідь запровадила мита на товари з США із обсягом торгівлі на суму $1,8 млрд.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган стверджує, що влада США намагається дестабілізувати ситуацію в країні, а також хоче поставити турецьку націю на коліна. Він додав, що вже готує жорстку відповідь на маніпуляції Штатів, а також планує знайти нових міжнародних союзників та торговельних партнерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?