Названо ім'я переможниці "Міс Україна Всесвіт 2018" - найкращі фото красуні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо ім'я переможниці "Міс Україна Всесвіт 2018" - найкращі фото красуні

Названо ім'я переможниці "Міс Україна Всесвіт 2018" - найкращі фото красуні
Джерело:  online.ua

Одеситка Карина Жосан стала переможницею масштабного конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2018", який пройшов 14 серпня, передає ONLINE.UA.

Вказано, що у фіналі за корону змагалися 18 красунь. Церемонія "Міс Україна Всесвіт 2018" традиційно відбулася у п'ятизірковому готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Переможниці конкурсу під час церемонії нагородження "Міс Україна Всесвіт 2017" Яна Краснікова передала чарівну корону. Окрім того, спеціальний приз за підсумками голосування читачів JetSetter.ua отримала львів'янка Галина Присташ. Першою Віце-Міс стала ще одна конкурсантка зі Львова – Наталія Болюх. Титул другої Віце-Міс завоювала Валерія Рябченко з Сум.

23-річна одеситка Карина Жорсан вразила членів журі не тільки ідеальною фігурою, а й розумовими здібностями. Під час інтелектуального конкурсу Карині поставили питання про те, як розвивати спорт в нашій країні.

"Мені здається, саме слово "розвивати" говорить про початок, старт, тому починати потрібно з дітей. Я не кажу тільки про спортивні школи. Батьки повинні з дитинства привчати діток до спортивної культури. Якщо це будуть підтримувати вдома, а потім в школі, то наша країна дуже зміцніє в цьому плані. У нас багато видатних спортсменів. Якщо ми дамо шанси дітям, то наша країна буде набагато успішнішою в спортивному плані", - відповіла красуня.

Тепер Карина Жорсан представить нашу країну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси "Міс Всесвіт 2018".

Як повідомляв ONLINE.UA, у конкурсі "Міс Всесвіт" вперше візьме участь трансгендер — 26-річна модель і активістка Анджела Понсе. Вона представить на конкурсі Іспанію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?