Бойовики з "Градів" обстріляли Світлодарськ: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з "Градів" обстріляли Світлодарськ: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики з "Градів" обстріляли Світлодарськ: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Бойовики підсилюють обстріли на усіх напрямках, застосовуючи заборонену зброю, включаючи 120-мм міномети, БМП і "Гради". В ході бойових дій поранення отримали двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 15 серпня, бойовики здійснили 43 обстріли по позиціях ООС. Вони вели прицільний вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП і стрілецької зброї в районі Луганського, Новозванівки, Кримського, Майорського, Новолуганського, Авдіївки, Мар'їнки, Пєсков, Опитного, Новотроїцького, Красногоровки, Кам'янки, Гнутового, Новомихайлівки, Лебединського, Чермалика, Водяного, Широкиного і Павлопіля.

Також ворог застосовував 82-мм і 120-мм міномети по позиціях ООС в районі Гнутового, Світлодарська, Луганського і Кримського. Вперше за кілька місяців противник вів вогонь з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". Під вогонь потрапили захисники Світлодарська.

"Крім іншого незаконні збройні формування влаштували провокацію на ділянці розведення сторін у Станиці Луганській. Окупанти прицільно обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї", - також повідомляє штаб ООС.

В результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення. За даними розвідки, ворог зазнав серйозних втрат - повідомляється про двох знищених і трьох поранених бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у бойовиків на Донбасі з'явилися сотні нових ящиків з боєприпасами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?