Путін використовує Сенцова як товар - сестра політв'язня
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін використовує Сенцова як товар - сестра політв'язня

Путін використовує Сенцова як товар - сестра політв'язня

Українського режисера, політв'язня Кремля Олега Сенцова, який голодує понад 3 місяці, використовують як розмінну монету.

Про це заявила його сестра Наталя Каплан, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Олега однозначно використовують як товар зараз. Йдуть торги. І я поки не знаю, чим все це закінчиться. Це сумно... Він просто розмінна монета", - пояснила сестра режисера.

На питання, чи попросить він про помилування, Каплан відповіла, що Сенцов не буде просити помилування у Путіна.

Окрім того, вона зазначила, що брат телефоном розмовляв з мамою і голос у нього був бадьорий. Він ніколи не жаліється і просить не лякати маму.

Нещодавно стало відомо, що адміністрація президента РФ Володимира Путіна нарешті надіслала мамі українського режисера Олега Сенцова відповідь на прохання про помилування сина. В листі сказано, що для початку процедури помилування політв’язня він має самостійно звернутися до очільника Кремля з відповідним проханням.

Нагадаємо, українець Олег Сенцов був затриманий російськими правоохоронцями на території Криму у 2014 році. Його звинуватили в підготовці теракту на території півострову. Пізніше Сенцову висунули обвинувачення у зберіганні вибухівки та зброї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  адвокат Сенцова розповів про можливу четверту кризу режисера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?