США посилюють санкції проти КНДР - названа головна причина
Категорія
Політика
Дата публікації

США посилюють санкції проти КНДР - названа головна причина

США посилюють санкції проти КНДР - названа головна причина
Джерело:  online.ua

Офіційний Вашингтон розширив санкції стосовно КНДР, додавши у список одну фізичну і троє юридичних осіб, передає ONLINE.UA з посилання на прес-службу Мінфіну США.

У відомстві пояснили, що зважилися на це рішення, щоб заблокувати компанії, які сприяють незаконному перевезенню та забезпечують надходження до Північної Кореї.

"Офіс Мінфіну США з контролю за іноземними активами сьогодні оголосив пов’язані з Північною Кореєю заходи, продовжуючи імплементацію існуючих санкцій ООН і США" - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в санкційний список потрапив Василь Колчанов, пов'язаний з компанією "ООО Профинет".

 Окрім того, Штати ввели санкції проти наступних юридичних осіб: російської компанії "ООО Профинет", китайської компанії Dalian Sun Moon Star International Logistics Trading CO, а також проти компанії, що базується в Сінгапурі, SINSMS PTE. LTD.

"Мінфін буде продовжувати впроваджувати існуючі санкції щодо Північної Кореї і вживатиме заходів для блокування компаній, портів та суден, які сприяють незаконному перевезенню та забезпечують надходження до КНДР", - сказав міністр фінансів Стівен Мнучін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МЗС КНДР заявили, що прогрес в питанні денуклеаризації буде неможливий, якщо Білий дім у відносинах з Північною Кореєю буде використовувати "старі сценарії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?